Bemutatkozás

Cégünk bemutatása, tevékenységi köre:

 

A FISGLASS Bt. Debreceni székhellyel a magyar piacon 1996 óta sikeresen dolgozik. Cégünk elsősorban takarítás és tisztítás technológiai termékek, eladásával foglalkozik.

Fő termékünk a CHRISAL termékcsalád, mely egyedülálló módon, mikrobiológiai úton tisztít, fertőtlenít. A termékek kizárólagos Kelet-magyarországi képviseletét látjuk el. A professzionális tisztításhoz természetesen cégünk a megfelelő eszközöket is biztosítani tudja: takarítógépek, magasnyomásmosók, takarító eszközök, ipari-és higiéniai papíráru, szennyfogó szőnyegek, kéztisztító,- kézápoló krémek.

 

A FISGLASS Bt. Üzletpolitikája a környezet védelmi tudatosság és a legjobb minőségi termékek biztosítása versenyképes áron. A tisztítás és takarítás minősége, hatékonysága, fajlagos költsége nagymértékben függ a használt tisztítószerektől és a precíz eszközöktől. 


 

A CHRISAL tisztítószercsalád:

 

A belgiumi székhelyű CHRISAL Europe 1990-ben alakult. A cég fő tevékenysége a tisztítószerek gyártása és forgalmazása. A biológiailag lebomló, nem agresszív, valamint hatékony és gazdaságosan felhasználható koncentrátumok és készre szerelt termékek az elmúlt évek során a világ számos országában bizonyították létjogosultságukat.A CHRISAL tisztítószerek biológiailag lebomló alapanyagokból készülnek. Foszfátmentesek, oldószert nem tartalmaznak. Nem éghetőek, nem mérgezőek és nem korrozívak. A használati utasítás és a biztonsági adatlap előírásainak betartása mellett veszélytelenek a felhasználóra, a tisztítandó felületre és az élő környezetre. Minden mosható és színtartó felületen biztonságosan használhatóak.


Vevőkörünk főként olyan vállalkozásokból és intézményekből áll, akik hozzánk hasonló ökológiai szemlélettel rendelkeznek, és emellett fontosnak tartják a költséghatékony gazdálkodást is. Termékeink reális alternatívát jelentenek az agresszív, nagy környezeti terhelést okozó és bizonyos esetekben csak komoly védőintézkedések mellett használható "hagyományos" tisztítószerekkel szemben.


A "tisztességes tisztaság" fogalmát a CHRISAL tisztítószerek magyarországi forgalmazásának kezdetekor választottuk a termékek mottójául. Cégünk üzleti tisztességén túl fontos számunkra, hogy az általunk kínált termékek is minden téren "tisztességesek" legyenek. A CHRISAL tisztítószerek esetében ez a környezet- és felhasználóbarát jelleget, a hatékonyságot és a gazdaságosságot jelenti.


Érveinket több elismert nemzetközi és hazai intézet bevizsgálásai és tanúsítványai, valamint a CHRISAL termékek elégedett felhasználói által adott referencianyilatkozatok támasztják alá.


A CHRISAL tisztítószerekkel egyszerűen, hatékonyan és gyorsan lehet dolgozni. Tisztító hatásuk megegyezik a "hagyományos" tisztítószerekével, sőt bizonyos esetekben felül is múlja azokat. A tisztítás technológia minden területén kiemelkedően eredményesen használhatóak a CHRISAL termékek. A kellemetlen szagokat megszüntetik, nem csak elfedik. Hosszan tartó utóhatásuk megnehezíti a felületek újraszennyeződését. Használatukkal jelentős időmegtakarítás érhető el.


A CHRISAL tisztítószerek döntő többsége igen gazdaságosan használható koncentrátum, melyeknek leghígabb hatásos munkaoldata 0,1-1% körül van. A készre szerelt CHRISAL termékek árfekvése a hasonló tudású háztartási tisztítószerekkel összevetve kedvező. Sokoldalúságuknak köszönhetően jóval kevesebb elemből álló tisztítószerkészlettel is megoldható a takarítás, tisztítás. Megkönnyítik a HACCP-rendszer kialakítását, mivel környezet- és felhasználóbarát jellegüknél fogva nem jelentenek különleges kockázati tényezőt. A biztonságosan tárolható koncentrátumok kis helyigényüknél fogva csökkentik a tisztítószerek raktározási és szállítási költségeit. A CHRISAL tisztítószerek nem károsítják a mosható és színtartó felületeket, így használatukkal a karbantartási-felújítási költségek is alacsonyabbak
A FISGLASS Bt. a Chrisal termékek kizárólagos Kelet-Magyarországi forgalmazója.

 

További partnereink és termékeink:


Hako Werke:padlósúroló és seprő gépek
EHRLE:Magasnyomású mosók
TTS: takarító kocsik és kézi takarító eszközök
Katrin:Higiéniai papírárúk
Paul Woorman:ipari kéztísztítók és ápolók

 


Remélem felkeltettük érdeklődését és talán személyes találkozás alkalmával
be tudjuk mutatni a termékek hatékonyságát.

 


Tisztelettel:

Fésűs Farkas CSaba


Fisglass Bt. Telephely: 4030 Debrecen, Csákány u. 1-3 | Székhely: 4034 Debrecen, Martonfalvi 8. 1/4 | Telefon: 52 537-322 | Fax: 52 537-323 | Mobil: 20 937-4659
üres